Prečo si vytvoriť e-shop na Shoptete?

V dnešnej modernej, digitálnej dobe sa podnikanie presúva z kamenných predajní do online sveta. Vytvorenie vlastného e-shopu je teda logickým krokom pre mnohých podnikateľov, ktorí chcú rozšíriť svoj biznis a zvýšiť tak firemné príjmy. Jednou z najpopulárnejších platforiem na vytvorenie e-shopu je Shoptet, kde aktuálne funguje takmer 40 tisíc internetových obchodov. V tomto článku sa pozrieme na niekoľko hlavných dôvodov, prečo zvážiť vytvorenie e-shopu práve na tejto obľúbenej platforme.

E-shop na Shoptete

E-shop na Shoptet.sk

 

Jednoduchá obsluha

Shoptet je navrhnutý tak, aby bol prístupný pre všetkých, aj pre tých, ktorí nemajú technické znalosti. Intuitívna administrácia umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie e-shopu bez nutnosti zásahu programátora. Je to obrovská výhoda, pretože takto môžete venovať viac času svojmu biznisu a nemusíte strácať čas s komplikovanými technickými vecami.

 

Široká ponuka doplnkov

Jednou z najväčších výhod Shoptetu je bohatá ponuka rôznych rozšírení, ktoré pokrývajú všetky potreby moderného e-shopu. Patria sem doplnky napríklad ako skladové hospodárstvo, rôzne možnosti dopráv a platieb, SEO doplnky, ktoré pomáhajú zlepšiť viditeľnosť vo vyhľadávačoch a iné interné a externé doplnky. Tieto rozšírenia vám umožňujú efektívne spravovať a propagovať e-shop.

Shoptet doplnky

Shoptet doplnky

 

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnosť je kľúčovým faktorom každého online obchodu. Shoptet na bezpečnosť a ochranu dát kladie naozaj veľký dôraz. Pravidelné aktualizácie a monitorovanie zabezpečujú, že váš e-shop bude vždy chránený pred potenciálnymi hrozbami. Okrem toho, splňuje všetky legislatívne požiadavky, vrátane GDPR, čo zabezpečuje ochranu osobných údajov vašich zákazníkov.

 

Podpora a komunita

Jedným z hlavných príčin úspechu Shoptetu je silná podpora a aktívna komunita eshopárov. K dispozícii sú podrobné návody, video tutoriály a zákaznícka podpora, ktorá je pripravená vám pomôcť s akýmkoľvek problémom. Vo facebookovej skupine Shoptet poradňa, kde si užívatelia vymieňajú skúsenosti a rady, sa môžete opýtať, prípadne požiadať o pomoc ohľadom akéhokoľvek problému v rámci Shoptetu.

 

Cenová dostupnosť

Vytvorenie a prevádzka e-shopu na Shoptete je cenovo dostupná. Jednotlivé tarify sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym cenovým hladinám. Dokonca aj tarif Basic obsahuje základné funkcie na úspešný štart online podnikania. Tento spôsob vám umožňuje si vybrať vhodný tarif a ušetrené peniaze investovať do marketingu a rozvoja svojho internetového obchodu.

Shoptet tarify

Cenové tarify na Shoptete

 

Analytika a reporting

Pre úspešné riadenie e-shopu je dôležité sledovať jeho výkon. Shoptet poskytuje rozsiahle analytické nástroje, ktoré vám umožňujú sledovať návštevnosť, predaje, správanie zákazníkov a ďalšie kľúčové metriky. Tieto informácie vám pomôžu robiť správne rozhodnutia a optimalizovať  svoj online biznis.

 

Mobilná optimalizácia

V súčasnosti, keď väčšina ľudí nakupuje cez smartfóny, je nevyhnutné mať e-shop optimalizovaný pre mobilné zariadenia. Shoptet ponúka plne responzívne šablóny, ktoré zaisťujú, že váš e-shop bude vyzerať a fungovať skvele na všetkých zariadeniach. Zvyšuje to užívateľský komfort a vedie k vyššej miere konverzie.

Responzívny e-shop na Shoptete

Responzívny e-shop na Shoptete

 

Prispôsobiteľný dizajn

Každý e-shop je jedinečný a potrebuje vlastný dizajn a funkcie. Shoptet ponúka široké možnosti prispôsobenia tak, aby váš e-shop vyzeral a fungoval presne ako si predstavujete. Môžete si vybrať z množstva predpripravených šablón, alebo si vytvoriť vlastnú, ktorá bude zodpovedať vašej značke a štýlu.

 

Vytvorenie e-shopu na platforme Shoptet je vynikajúcou voľbou pre podnikateľov, ktorí hľadajú spoľahlivé, flexibilné a cenovo dostupné riešenie. S jednoduchým ovládaním, širokou škálou funkcií a silnou podporou vám Shoptet poskytuje všetko, čo potrebujete pre svoj úspešný online biznis. Bez ohľadu na veľkosť a zameranie vášho obchodu, Shoptet vám pomôže dosiahnuť vaše ciele a rozšíriť podnikanie do nových rozmerov.

 

Chceli by ste e-shop na Shoptete, ale nemáte čas, prípadne si na to netrúfate?

My vám s tým pomôžeme!

Chcem e-shop na Shoptete

 

Autor: Roman Baľák